Polgármesteri hivatal

Polgármesteri hivatal

Templomunk

Templomunk

Bocskai István mellszobor

Bocskai István mellszobor

Forgalmi csomópont a 4. sz. főúton

Forgalmi csomópont a 4. sz. főúton

Tájékoztatás az óvoda rendkívüli zárva tartásának változásáról

Tájékoztatás az óvoda rendkívüli zárva tartásának változásáról

Az óvodákban 2021. március 8-tól rendkívüli szünet lép életbe, a rendkívüli szünet utáni első nevelési nap 2021. április 07-e lesz. A Kormány 111/2021.(III.6.) Korm. rendelete alapján a köznevelési intézmények működését érintő egyes vészhelyzeti intézkedésekről szóló EMMI határozat módosításra került. 

Ennek értelmében óvodánkban a gyermekfelügyelet, ügyelet megszervezésre kerül.

Tekintettel arra, hogy a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, kérjük a szülőket, ezt a lehetőséget a legszükségesebb esetekben, munkavégzés céljából vegyék igénybe.

A felmérések alapján azok a gyermekek, akiknek a szülője előzetesen nyilatkozottaz ügyeleti igényről március 8-án (hétfőn) reggel jöhetnek az óvodába.

Kérjük a szülőket, ezen a napon a tízórairól és uzsonnáról gondoskodjanak a gyermekeik részére, a rendkívüli helyzetre való tekintettel. Keddtől már  a megszokott módon biztosított a gyermekek háromszori étkezése.

A gyermekek étkeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt biztosított azok részére is, akinek a szülője ezt igényelte. Az étel egyszer használatos ételhordóban kerül átadásra munkanapokon 11:00 órától a Bocskaikerti Németh László Általános Iskola és AMI épületében (4241 Bocskaikert, Baross Gábor út 19.) 

Bocskaikert, 2021. március 07.

 

                                                                             Tisztelettel:  Gábor Sándorné

                                                                                               intézményvezető